søndag 30. november 2008

ANGST

Om 19 dager skal særemne leveres. Det betyr at jeg burde skrive en side på særemnet hver dag fram til da. I dag begynte jeg med særemnet. I DAG! Vel, jeg har jo gjort det meste av forarbeidet da. Lest bøker, lest på internett, lest artikler. Men likevel da...jeg føler jeg ligger litt dårlig an. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne hen. HELP ME OUT!

4 kommentarer:

camilla sa...

begynn... på starten.

camilla sa...

Hello.
Fint å høre om jobben din! Høres jo helt ypperlig ut.

Nei, jeg tror ikke at mitt lodd i livet er å være bundet til kost og oppvaskbørste bare fordi jeg er et hyggelig menneske som hjelper til. Jeg bare lurer på om jeg kan bli bundet, fordi jeg gjør det siden ingen andre vil. Nice guy finish last.

jeg vet ikke hvem som tar konsekvensen av handlingene sine. De som tenker på konsekvensen av handlingene sine, kanskje? Når du kjører bil til jobb hver dag og spiser to kuer i uka, da må du bare godta at verden kommer til å gå ad undas.
Som du sår er sånn du får.
(Ja, skal du på slottsfjell, eller?)

Jeg griner av ALT. Alt som er trist. Jeg leste Simon på skråss (i Aftenpoften) forleden, og der var det en som hadde skrevet julekort til broren sin (som var død) og sendt det til Simon. Og det var så ufattelig trist! Jeg fikk tårer i øya og måtte skjerpe meg så jeg ikke grein.
Men seriøst Ragnhild, griner du av Home & Away? Det er så.. ikke noe jeg kan se for meg deg gjøre, uten at jeg knekker sammen i latter. Unnskyld. Er det veldig slemt sagt?
Kanksje du bare ikke kan styre tårekanalen din helt.

Julebordet var kjempefint! Fikk god mat (prøv brokkolipuré en gang, NAM!) og vi snakket i det vide og brede og til slutt måtte vi legge oss, for det var arbeidsdag etterpå.

Ellers er alt ok. Julegaver begynner å komme seg, selv om jeg føler at jeg bare stresser hele tida. Og så skal jeg drikke kaffe med Lucy og Charlotte i Sandefjord en dag. Kom du også, da vel! Heeeh.
I dag var vi på julemarked på folkemuseet, koselig. Gratis grøt og jeg fikk pepperkakehjerte på pinne og en liten trefugl. Og så kjøpte mamma en utrolig kul telyktsak, som var som et hus med tre etasjer, type kråkeslott og rom i løse lufta. Skikkelig fin! Tar sikkert bilde av den en dag.

Anyway, hvordan går det med særoppgaven din for tida? Nå er det jo ikke lenge til i det hele tatt, men det tenker du sikkert ganske mye på allerede. Jadda. Snart er det adventsstund nede, med kransekake kjøpt i dag og lys. Jeg føler meg fem kilo feitere allerede. Til jul ønsker jeg meg en kjukkaskjole, haha.

God jul!

camilla sa...

Hvordan ble forresten kommentaren min så lang?

Lucy Mörck sa...

yellow.
HEI
Står te?
Syns du burde ta deg en real juleferie snart.
DU FORTJERNER DET!
Akkurat nå prøver jeg å få vekk flekkene på skjørtet jeg hadde tenkt å ha på meg i dag.
det er nemlig julebord med klassen min, og vi oppfordres til å pynte oss (vi skal bare på kina resturant, da) men pynteklærne mine er hjemme og ikke her.

har du vært på noen julebord så langt, a græggi?

På den forrige kommentaren din, skrev du at jeg måtte fortelle deg alt som hadde skjedd i det siste, og det gjorde jeg, og siden du igjen ber meg fortelle alt som har skjedd i det siste, såå kan jeg fylle den ut med å si at
jeg ser mye på fjernsyn, skulle ønske jeg var hjemme hos foreldrene mine og gjorde klisjè-juleting, som nok er den eneste klisjeen jeg liker. Jeg skulle ønske jeg hadde en harry-julegenser med reinstyr eller snømenner på, og i omrgen skal vi på fredssenteret på klassetur, men jeg vet ike hva jeg skal spørre om.
Vi skal nemlig lage spørsmål.

Dette var meg for tiden,
hvordan der deg for tiden?

OG HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
HUSK! å ta en pust i bakken.
KlemKlemZ<3