torsdag 15. januar 2009

Oh Johnny!

Sesong 8 av Scrubs er nå endelig i gang i USA!
Sorry Zach, men du blir ikke mer mann av å ha skjegg. Ligner mer på en narkis, i grunn...Courtney Cox er vel kanskje ikke heller den beste til å spille en mean-ass chief of medicine.

Janitor prøver seg nok en gang som Dr. Jan Itor

Hittil har ikke sesong 8 imponert meg så veldig, men jaja, bedre enn sesong 7 iallefall

1 kommentar:

camilla sa...

Ragnhild, godt å høre fra deg!

Hvor i alle dager kommer det sitatet ditt (i kommentaren) fra? Noe du leste i forbindelse med særemnet ditt?

Day & Age var.. helt ok, egentlig. Jeg syns også de kanskje har dratt den litt for langt med alt det derre technotullet, men noen sanger liker jeg godt. Savner litt god gitar. Favorittene er nå Spaceman, This is your life, I cant stay og Neon tiger. Jeg syns kanskje de forrige albumene var mer helhetlige. Her har de eksperimentert litt med både ditt og datt. Som Kaizers, eller hva?

Jobben går greit, den. Nå begynner jeg for fullt å stå opp halv seks om morgnen, for å ta toget 06:54. Kjempegøy. Toget er fullt og jeg tør ikke sove (for da kan det hende at jeg ikke kommer meg av i Sandefjord og plutselig våkner i Larvik). Men jeg gleder meg til Nina tjener gryn og grunker, så det kan dryppe litt på meg. Hah.

Dette håret ditt, dette håret ditt. Er din naturlige hårfarge lysebrun? For å være ærlig husker jeg det ikke. Kan hende jeg aldri visste det. Sånn går det når man farger håret i hytt og pine.
Hvordan er det forresten på skolen? Styr og mas?
TELL ME EVERYTZING ABOUT YOU

Ååå, i dag bare LAVER DET NED! Masse fin snø. Den blir gøy å trave i ned til toget i morgen, ja. Men, å, så fint. Tror det er meldt 30 cm til sammen. Kanskje jeg får skaffe meg truger? Eller ski.

Nå har vi forresten snart kjent hverandre i TRE ÅR.