mandag 26. april 2010

Kem skjøt Siv Jensen?

Etter å ha hatt valget mellom å blogge om Alexander Rybak og Lars Vaular, bestemte jeg meg denne gangen for å snakke litt om Lars Vaular. Men stay tuned: det kommer selvfølgelig mer om Rybak og hans dameproblemer senere.

Som dere sikkert har fått med dere har den store slemme gangsteren Lars Vaular laget en rap om et attentat mot Siv Jensen. Drøyt, hevder noen. På tide, vil kanskje andre si. Selv synes jeg at både Jensen og politiet kan forhåndstakke Vaular for at han har gjort mye av drittjobben de selv ellers måtte ha gjort den dagen Jensen faktisk blir skutt (let's be honest: det er ikke usannsynlig at det skjer). Han peker ut både mistenkte og motiver og han kommer med egne synspunkter på hvem han mener er skyldig. Og etter teksten å dømme kan det virke som han har gjort en god jobb med etterforskningen. Vaular mistenker at en av Jensens mange fiender kan ha begått mordet. Blant annet er vår kjære statsminister blant de mistenkte: "Hvis Stoltenberg endelig ville ta hun, ville det vært som i Sopranos, dumpet hun fra en kano på Nordmarkatur som en normal mann. Men helt seriøst, eg tror ikkje at det var han."

Desverre er det mange som ikke skjønner at de bør være takknemlige overfor Vaular. FpU er blant de som ble provosert av Lars The Bad Ass. De syntes det var litt småteit og dustete å disse Siv og har nå prøvd å hevne seg gjennom å "rappe" litt tilbake. Nå skjønner vel de fleste av oss at FpU-ere og rap ikke er en spesielt bra kombo, men én ting kan jeg si at det er, nemlig underholdende. Selv kaller de låten sin for en "disse-sang" og går så langt som å true Vaular med bank: "kom deg ut av synet eller få deg en på trynet". Vedder på at den såkalte "disse-sangen" får Vaular til å pisse på seg. Det er vel ikke noe som er skumlere enn å bli truet med bank av en gjeng pinglete bleikinger som er i konstant bakrus. Det hadde i det minste blitt en ganske fair fight...

Her er et bilde av den rebelske gangstarapperen som liker å gjøre folk sinna:

Shit ass, håper Siv Jensen sover med dørene låst for tiden!

1 kommentar:

Hanne M sa...

Neida, han er så søøøt så! Skader ingen han