lørdag 8. mai 2010

Battle Royale - Melodi Grand Prix Edition

Nå skjer det så mye viktig her i verden på en gang at det er vanskelig å få med seg alt. Denne uken har Rybak og Didrik farget VG og Dagbladets framsider så mange ganger at en nesten skulle trodd at de bevisst gikk inn for å få oppmerksomhet. Yeah, I know, hard to believe. Men når sant skal sies så har det ikke skjedd så mye annet verdt å skrive om i avisene den siste uken heller. Hørte noe om et eller annet valg i Storbritannia, at Stoltenberg hadde tabba seg ut og at noen hadde sølt litt olje, men det blir litt ubetydelig sammenlignet med den store/lille/ikke-eksisterende (avhengig av hvem du spør) krangelen som foregår mellom Rybak og Didrik...eller Battle Royale - Melodi Grand Prix Edition, som jeg liker å kalle den.

Ok, her er casen: VG kan opplyse om at Didrik Solli-Tangen ikke vil delta på Senkveld med Rybak. Dagbladet har selvfølgelig skrevet om det samme og har i tillegg fått et intervju med Rybak hvor han kommer med teorier om hvorfor Didrik ikke vil være venn med ham lenger. Ikke nok med det; Didrik Solli-Tangen presterte faktisk å sammenligne Rybak med Anna Anka i et intervju i månedens utgave av Henne. Der sa han (og dette er absolutt ikke tatt ut av sammenheng) at "han [Alexander Rybak] har gjort ting på sin måte. Akkurat som Anna Anka. Hvor mange synes ikke hun er vulgær og tett?". Mange lurer sikkert på hvordan han kan si noe så sårende om sin gamle skolekamerat Alexander Rybak, spesielt med tanke på at Rybak går rundt og har nervøse sammenbrudd rett som det er. Don't poke the bear, Didrik!

Stakkars naive Rybak går selv ut og sier at det ikke er noen konflikt mellom ham og Didrik. Det eneste den ydmyke eks-MGP-vinneren kan innrømme at han er litt misfornøyd med, er Anna Anka-sammenligningen. Nå hadde det jo ikke akkurat vært så rart om det hadde vært et litt fiendtlig forhold mellom de to - i mangel på en bedre betegnelse - musikerne. Spesielt hadde jeg forstått det om Rybak hadde gått rundt og bitcha litt om Didrik. Her har han vunnet helt suverent i en verdensomspennende musikk-konkurranse, også kommer denne operasangeren og stjeler all oppmerksomheten hans! Ikke nok med at Didrik Solli-Tangen teknisk sett er flinkere til å synge enn Alexander Rybak, men i tillegg har han også betydelig bedre drag på damene. Den 183 cm lange og drøyt 70 kg tunge gutten fra Nesodden har selv ganske tydelig påpekt dameproblemene sine gjennom å gi ut en låt om nettopp dette sammen med rap-gruppen Opptur nå nylig. Til tross for at han tar det hele med et smil (men hva tar han vel ikke med et smil?), befinner det seg nok et aldri så lite knust hjerte innenfor den usannsynlig lite muskuløse brystkassa. La oss bare håpe at han en gang finner noen som faktisk synes den fjasete oppførselen hans er smigrende. Noen som er eldre enn 14 da, mener jeg.

Hva er så konklusjonen i alt dette kaoset? Krangel eller ikke krangel? Samarbeidspartnere eller konkurrenter? Venner eller fiender? Nå hadde det definitivt vært mest underholdende om vi kunne fått en skikkelig fight mellom disse karene, men det er ikke så lett når de går rundt og påstår at de fortsatt er gode venner. Jeg tror nok bare vi må gi VG og Dagbladet litt mer tid til å komme opp med noe nytt de to kan krangle om. Kanskje får vi se både blåøyer og brukne neser på Telenor Arena i slutten av mai. Det hadde vært noe det!

Ikke akkurat best buds, eller hva?

2 kommentarer:

Silj sa...

hahaha, jeg ler meg ihjel! Du er bare helt genial, så genail at jeg faktisk er stolt av å få være din venn! Detta var gøy

Ida Winnberg sa...

Nobody cares Sean! eller i dette tilfellet - Ragnhild!

Ok! nu har æ lest det. førnøyd? synes virkelig du burd revurder lengden på innlegget ditt! Syntes forresten innlegget va meget bra, men som sagt - (minus) for å ha et så langt innlegg. Har jo viktiar ting enn å sitt å les 50 sia om loverboyan dine!

Mn trur du ska få bli tilgitt fordi da ;D

xoxo gossip girl!