mandag 24. august 2009

Første skoledag med ordentlig skole

I dag hadde vi våre første forelesninger på BI. Vi hadde to timer matte og tre timer markedsføring. Det virker som matten i første termin skal gå mer eller mindre greit, siden mesteparten her er repetisjon fra videregående (det i andre termin så derimot litt mer vanskelig ut, men den tid den sorg). Markedsføring virka dødskjedelig, men heldigvis ganske simpelt. Har vært og kjøpt noen bøker i dag + fancy finanskalkulator. Jeg og Ida har også prøvd oss på å lese litt i faget finans og økonomistyring til i morgen, men det gikk litt så som så. Kom oss igjennom mesteparten da!

Her er bøkene vi har lest i dag + min superfancye kalkulator som i følge pakningen skal "omfatte funksjoner for å lykkes innen finans og foretninger" - satser på at denne kalkulatoren er det eneste jeg trenger for å lykkes da?


Vi fikk også et lite besøk av The Landlord i dag. Skikkelig bad timing med tanke på at hybelen ser skikkelig rava ut akkurat nå. Papp og papirsøplet har enda ikke blitt henta i løpet av vårt opphold her, så leiligheten vår er fylt opp av søppel som vi ikke får plass til i søppeldunkene. Kjøkkenet var også ganske bomba. Vi hadde nemlig nettopp spist middag.

Dette er hva han ble møtt av da han kom inn i hybelen vår:




1 kommentar:

Anonym sa...

Syns bare veldig synn på The landlord! var jo skikkelig flaut!!

Your Room mate