torsdag 22. mai 2008

Crap

Heeeeh, jeg kom opp i matte skriftlig jeg. Det var vel ikke akkurat det jeg hadde mest lyst til, men who cares. Nå blir det mattemattematte frem til tirsdag! Må få gått gjennom hele 1p-kurset som jeg ikke har hatt. Kan nok bli moro, ja.

2 kommentarer:

camilla sa...

Ah, uheldig. Jeg kom ikke opp i noe som helst, lenge leve yrkesfag.

camilla sa...

Klart du kommer inn på BI. Jeg sier at det kommer til å skje, og da skjer det. Du kommer inn på BI. Så klart.

Lekser og innleveringer er vel nesten det samme? Når du må jobbe med noe fordi det er en innlevering, er det jo en slags lekse, og å øve til en prøve er også det. Poenget var vel som så, at det var skolearbeid.

Ja, man blir jo glad når man presterer bra. Det er bare å komme dit. Veien er så umåtelig lang, hulk hulk.
Jo, tja. Det skal vel vise at vi er blitt flinkere og har utviklet oss. Kanskje var det ikke så mye som 90%, men over 60% var det i allefall.

Og der ser du! Enda en innlevering som du må stresse med. Det kaller jeg lekser. Du får økonomisere med tida di, så du rekker å gjøre den og andre ting. Du må ikke miste livet ditt, lille frøken.

Yeah, konserten var bra, bortsett fra F.U.K.T. som for det meste var ensformig og kjedelig. Mye bedre å danse til Mario-inspirert musikk!

Angående eksamen. Har du ikke bare to eksamner? Spiller det da eegentlig noen rolle i hvilken rekkefølge de kommer i?
Men skjønner poenget, et helt års pensum på noen dager, PUH. Et realt mattehelvete, vedder på at du drømmer hardt om kvadratroter og ligninger med to ukjente. Eeeller noe i den duren. Hoderegning er forresten stress, masse tall som flyr rundt i hue. Not good.

I dag har jeg kjørt som fy, jeg har kjørt i 100. Lovlig. Og jeg har forbikjørt, kjørt av og på veier. Jadda, det blir bilist og sjåfør av meg til slutt, skal du nok se! Og en vakker dag skal jeg kunne skru på radioen samtidig som jeg kjører. Da er jeg klar for lappen, tenker jeg.

Nå stresser vel du med mattetentamen og sånt, men kunne ikke du tatt deg turen innom msn en gang i morgen? Jeg holder på med denne drømmestilen min. Lå våken i går og plutselig finner jeg ut av hva jeg skal skrive. Nå trenger jeg bare saklig kritikk og da er du MY WOMAN. I need help, pleaze!

Avslutning: Døgnet burde hatt flere timer.