fredag 25. juni 2010

Who can blame them?

Har dere lagt merke til at det er utrolig få menn der ute med rent mel i posen? Familiefedre, menn som prøver å redde verden, menn som prøver å hjelpe folk som har det vanskelig - de ender opp med å være drittsekker hele gjengen! Og det kan virke som at jo snillere de ser ut, desto mer tvilsomme er de. Dere husker vel fortsatt denne karen:

Familiemann, idrettsutøver, forbilde...og sexgal cheating bastard. But who can blame him? Kaller du ungen din Tiger, kan du ikke annet enn å forvente en pikenes Jens. Go get them, Tiger!

Han som kanskje har sjokkert meg mest, er denne fyren
Jon fra "Jon & Kate plus 8". Han virka rett og slett som verdens koseligste og snilleste fyr, men er tydeligvis også en lying cheating bastard. But who can blame him? Når du er gift og har åtte unger sammen med en bitch, kan jeg forstå at du freaker litt ut en gang i blandt.

Også har vi vår alles store helt som hjelper amerikanske familier i nød
Ty Pennington da bare være 100 % godhet? Jeg beklager å måtte si dere at denne fyren opptil flere ganger har blitt arrestert for promillekjøring. But who can blame him? Når du må se så mye dritt som han gjør, skjønner jeg godt at han vil fortrenge noe av det med god gammaldags sprit. Ty, don't move that bus...you're way too drunk.

Og til slutt har vi denne gamle gubben, som utseendemessig har noen tvilsomme trekk, men som jeg var overbevist om at bare ønsket å redde verden
Fredsprisvinner, tidligere visepresident, miljøaktivist...og nå tydeligvis en "sexgal puddel". But who can blame him? Når du er Bill Clintons visepresident, skal du være god om du klarer å unngå å bli litt tvilsom selv. An inconvenient truth indeed. 

Konklusjon: folk som ser snille ut, er tydeligvis ikke snille. Fra nå av skal jeg bare gå for folk som ser ut som drittsekker...dette åpner mange nye dører...

3 kommentarer:

pernille sa...

Hahah. Bra innlegg! Hater at verden er slik. Eller, menn i verden.

Siljs sa...

hahaha, æ flire mæ ihjel !

Ida Winnberg sa...

Ragnhild! ALDRI slutt å blogg!! ;D