lørdag 28. juni 2008

Horra!

I går hadde jeg faktisk bursdag. Jeg er 18. Det er veldig, veldig sært. I går spiste jeg "verdens beste", masse is og masse godteri. Woho! I dag var jeg på polet, men de spurte ikke om leg. Etterpå kjøpte jeg støff på mega, og de spurte heller ikke om leg. SKUFFENDE! Uansett: Jeg har digitalkamera! Glory, glory! Dette ble en veldig usaklig blogg, for nå må jeg egentlig gå. Se, jeg kan ta bilder:

2 kommentarer:

camilla sa...

Å, så fine bilder Græggi!
Gleder meg til å se HELE bloggen din full av masse bilder og ehm, alkohol?

Fikk du noe mere interessant til bursdagen din da? Og hvordan blir feiring, var den på samme dag eller hur? Jeg må jo spørre om masse, og så må du fortelle masse, for jeg digger å lese en lang og god kommentar fra selveste Ragnhild som er 18 (ATTEN) år.

Men ærlig talt, skal man ikke vise leg uansett på vinmonopolet når man er under 25? Eller kanskje det bare er ærlige og ansvarsfulle og redde Camilla som driver med det. Hah.

Sist, men ikke minst, den Dream yoghurtisen med mint og sjokolade er driiiiitgod, nam nam!

Lucy Mörck sa...

åh, så flotte bilder!
Jeg gleder meg ENORMT til du kan legge ut tusen på tusen av bilder på facebook, som vi kan le og bla igjennom. Hihihihihihi. (av alt mulig såklart, litt greit å få bilder til å illustrere litt om du skal prøve å forkalre noe. f.eks)

YEAJ! Har du tenkt, det er ei fuckings uke til dere kommer i daag, jeg gelder meg såå.
Har tenkt ut at vi må jogge litt om morgenen, eller hva?

Hmm, angående CAREgræggi, det var en lur idÈ, vi kan jo snakke litt om det når dere kommer, sant? Fordi, jeg vil bli litt slik jeg også.
også du, tar du med dæ bert-filmen din? Så kan vi ha skikkelig MARATON. moahaha ;D

KlemZer på DAJ, attiZen min <3<33<3<3<33<3<<